Woord van de voorzitter maand April

Hallo hier de Jan,

April staat voor de deur…hopelijk hebben we beter weer dan afgelopen maand.

Maart waren we slecht gestart, de weergoden waren niet steeds met ons. Maar toch hebben we het goed afgesloten. 1 April en dit op Pasen , geen grap, starten we om 8.30 uur. We vertrekken vroeger dan normaal, dit was op vraag van de meerderheid. Het bestuur wenst dan ook alle leden een vrolijk Pasen.

Deze maand doen we 6 ritten en daarom doe ik een oproep aan de leden om ook eens een rit te doen. Volgende maand zijn het er 7 en daarom is alle hulp welkom.

Bij deze ook nog een oproep voor de rit van “Kijk Uit!” die komende zaterdag om 9 uur aan de brandweer van start zal gaan, dit rit zal ongeveer 55 km zijn. Na de middag aan de cafetaria achteraan met de gewone fiets of de e-bike. Laat de club goed in beeld komen en dit op een positieve manier. Dit is ook goed voor onze sponsors.

Op 2 en 3 juni zijn het de wielerwedstrijden in Bonheiden, hiervoor zoeken we net zoals vorig jaar seingevers. Het gaat om een éénmalige doortocht dus het duurt +/- 30 minuten. Iedere helper krijgt 5 EUR van de organisatie en een extra rit van Putte Aktief.

Ook dit jaar organiseren we een barbecue, deze zal doorgaan op zaterdag 23 juni in de Krankhoeve van Bonheiden. Meer informatie volgt later.

Noteer ook al 29 juli in jullie agenda, dan staat de 2de Vabo Cycling Tour op het programma. Graag rekenen we ook dit jaar weer op jullie steun. We hebben opnieuw mensen nodig voor op te dienen, aan de inschrijving, bevoorrading, fietsparking, uitdelen van goodiebag na de rit,… De organisatie wil dit jaar ook zelf hamburgers bakken dus we kunnen alle hulp gebruiken.

Dit was het dan weer, tot volgende maand.

Jan

De voorzitter

Ps. Wie kleren besteld heeft kan die komen afhalen bij Jan of Nadia, maar laat eerst een bel. Dit kan op het nr. 015/753101