Lid worden

Inschrijvingen:

De club staat open voor alle personen die de leeftijd van 15 jaar bereikt hebben en over de fysieke mogelijkheden beschikken om aan de door de club georganiseerde activiteiten op een normale manier deel te nemen. Deze activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit groepsfietstochten, verdeeld over 4 groepen, met snelheden van 15 tot 35 km per uur, over afstanden van 40 tot 100 km. Ook fietsers met een stadsfiets kunnen bij ons terecht bij onze “e-bikers”. Jongeren kunnen lid van de club worden indien zij onder permanente begeleiding en toezicht van een ander lid staan. Wij rijden steeds onder het motto “Samen uit samen thuis” wat wil zeggen dat er steeds rekening wordt gehouden met de leden die het moeilijk hebben tijdens een rit.

Voorwaarden & voordelen:

Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 EUR op jaarbasis waarvan 40 EUR bestemd is voor de aansluiting bij de VWB. Via de VWB is ieder lid verzekert tijdens het fietsen, dit zowel tijdens clubritten als daarbuiten. Van dit inschrijvingsgeld kan een deel gerecupereerd worden via het ziekenfonds, het bedrag is afhankelijk van het ziekenfonds waarbij u bent aangesloten. De aanvraag kan u doen via dit formulier.
 
Ieder lid dient een kledijpakket aan te schaffen ter waarde van 210 EUR. Dit pakket bestaat uit een korte broek, lange broek, koerstrui en een trui met lange mouwen. Met deze kledij wordt telkens 4 jaar gereden. Op vraag kan er steeds extra kledij worden besteld, dit gebeurd elk jaar voor aanvang van het nieuwe seizoen.Voor de "e-bikers" is het niet verplicht om dit pakket aan te schaffen, voor hen bestaat er de mogelijkheid om een polo aan te schaffen.
 
Wanneer een lid jaarlijks deelneemt aan 20 officiële ritten kan hij 52,5 EUR recupereren van het kledijpakket. Zo is het mogelijk om op 4 jaar het pakket terug te verdienen. Dit bedrag zal niet worden uitbetaald maar uitsluitend in mindering worden gebracht bij de inschrijving voor het volgende jaar. Zowel de ritten op zondag als op woensdag komen hiervoor in aanmerking.
 
Onze sponsors voorzien ook tal van voordelen voor onze leden.
 

Interesse? Vul ons contactformulier in.