Woord van de voorzitter maand mei

29-04-2022 12:32
Beste fietsvrienden,
 
April is alweer voorbij en we zijn goed bezig. Het weer en de opkomst is zeer goed, daarom dank voor jullie inzet om terug te fietsen. Het spijtige is dat we twee heel goede collega’s missen die altijd klaar stonden om ons te helpen (de club). Het zijn Louis De Vos en Leo Anthonis. We hopen ze zo snel mogelijk terug te zien en wensen ze veel beterschap toe.
 
Wat we ook gaan doen in de maand mei, idee van Els Bogaerts, Kom op tegen Kanker, op zondag 22 mei 2022. Dit op de sportvelden aan de Tinstraat (zie flyer). Welke rit we gaan doen met de club zullen we wel zien, maar ik hoop dat alle groepen meedoen.
 
Voor 4 en 5 juni 2022 zoeken we weer seingevers voor de koers in Bonheiden. Laat ons niet in de steek en meld u om daar even te gaan staan, max 30 min. Zij hebben ons vroeger ook geholpen. Laat het weten voor 10 mei 2022, ik heb hen hulp beloofd.
 
Einde mei moeten we ook weten wie er op zaterdag 18 juni 2022 meedoet aan onze jaarlijkse BBQ. Dit is ook de uitgestelde viering van onze 50ste club verjaardag. 1971-2021. Zo meld u op tijd aan, de plaats is in Bonheiden, Krankhoef. Verdere info zal nog volgen.
 
Dit is het weer? We horen wel wie zich aanmeld als seingever, stel ons niet teleur. Bedankt op voorhand,
 
De voorzitter.

—————

Terug