Woord van de voorzitter maand Maart

20-02-2024 15:15

Beste wielervrienden,

Seizoen 2024 komt eraan. We gaan van start op 3 maart 2024 aan het oude gemeentehuis. Dit doen we omdat er openbare W.C. zijn en die kunnen jullie dan gebruiken. We krijgen problemen met die overlast aan de brandweer en aan de Aldi. Aan het oude gemeentehuis staan we ook veilig. We beginnen aan een nieuw seizoen voor de 53ste met nieuwe outfit voor 4 jaar, nieuwe kleuren en nieuwe sponsors.

Ons seizoen is ook gestart in mineur onder omstandigheden waar je machteloos tegen staat, en daarom nog heel veel sterkte aan de familie Van Den Broeck.

We starten om 9 uur, terug in 4 groepen, iedereen kiest ter plaatse met welke groep men vertrekt. De gouden regel is nog steeds, samen uit samen thuis. Na de rit is ook het sociale belangrijk, waar jullie naartoe rijden is van geen belang, maar probeer in groep altijd rond 11.30 uur binnen te zijn. Zet dat haantjes gedoe weg en denk aan het samen fietsen. Het tempo per groep een beetje normaal houden want er is altijd een mindere in iedere groep. Dit alles om vrijving te vermijden, denk aan veiligheid en gezondheid.

Ons lokaal is voorlopig nog in de sporthal achteraan, maar er is licht in de tunnel we komen naar voor in de toekomst. Ongeveer einde mei 2024.

Op zondag 3 maart 2024 zou er ook een groepsfoto gemaakt worden op de trappen van het oude gemeentehuis. Als iedereen aanwezig is staan we er met 95 rijdende leden.

Aan zij die zich opgegeven hebben om seingever te zijn, alvast bedankt voor uw melding. Ik ben zeer tevreden voor het aantal personen. Iedereen krijgt dan ook een extra rit.

Ik dank ook nog onze 2 nieuwe bestuursleden, Els Verschueren en Jill Vlaming. We zijn terug voltallig en als er een probleem is kan je dit melden aan een van de bestuursleden. Dit komt dan voor op de eerstvolgende vergadering.

Zo dit was het dan. Ik wens jullie een fantastisch seizoen 2024 en hou jhet veilig.

De Jan

—————

Terug