Woord van de voorzitter maand Maart

Hallo,

Het is weer zover, op 4 maart 2018 gaan we opnieuw van start op een veilige manier. Onze eerste rit van het nieuwe seizoen start dan ook om 9 uur aan de brandweer in Putte.

In maart moeten we ook rekening houden met de uur verandering, maar we gaan de ganse maand maart om 9 uur vertrekken om misverstanden te voorkomen. Zodus op zondag 1 april 2018 om 8.30 uur vertrekken, dit is geen grap.

Op zaterdag 17 maart word er een opname gemaakt door de VRT, KIJK UIT, daarom vragen we om mee te komen fietsen, weer of geen weer. Reglementair naar de brandweer komen tegen 9 uur want de opnames zijn dan al gestart, ook juiste kant van fietspad niet vergeten en uitkijken bij het oversteken. We rijden ongeveer een 2.15 uur, dit is een rit van ongeveer 40 km (hou u aan de regels) en samengesteld door Leo Anthonis. Hier zullen we moeten letten op kruispunten zonder lichten, met lichten en rotondes. Er is steeds een volgwagen bij de groep wegens het reglement. Om 11.30 zullen we dan in ons clublokaal zijn om even bij te praten samen met de opnameleiders. Om 13.30 starten we dan met de gewone fiets of de e-bikers voor een rit van 20 km, deze rit zal gedaan worden door Hugo Verstraeten. Probeer hier even tijd voor te maken, melden kan bij Evert of Jan. Nog verdere info zal later meegedeeld worden. De 2 ritten zullen dan ook tellen voor het klassement.

Er worden nog 2 seingevers gevraagd voor de jaarlijkse Memorial van Jos Huysmans in Beerzel. Probeer ons hier mee te helpen aub.

Zo dit was het dan, nog veel fietsplezier in 2018 en allen op afspraak.

De voorzitter,

Jan