Woord van de voorzitter maand Februari

01-02-2023 15:25

Beste fietsvrienden,

We staan op 1 maand van ons nieuw seizoen 2023. Het is nog koud maar hier en daar zie je toch al enkele fietsers. Op een maand kan er veel veranderen.

Onze eerste officieele rit is de 1ste zondag van maart, dit is dan 5 maart 2023. Vertrek om 9 uur op de vaste plaats, Brandweer Putte.

Op dit moment hebben we juist 100 leden die gaan fietsen. Het is tof dat we elk jaar een klein beetje groeien. We gaan terug in 4 groepen fietsen daar is geen verandering.

Ik had al een oproep gedaan in januari voor seingevers voor de Jos Huysmans Classic op zaterdag 25 maart. Hier was nog weinig respons op gekomen. Daarom de vraag nog eens. Meld je aan als je kan. We zijn met 100 leden daar zouden we toch 17 seingevers moeten vinden.

Voor de 3 daagse naar Ieper moet je bij Wim en Jill zijn als er nog interesse is. Veel dank aan Wim en Jill om dit te organiseren. Voor de vrouwen die meegaan en de e-bickers groep gaan Jef De Weerd en Diane Van Herck weer mooie ritten uitstippelen. Zij gaan ritten verkennen in Ieper en omstreken. Alvast bedankt op voorhand.

Zo dit was het dan weer en denk aan mijn oproep!!!

De voorzitter

—————

Terug