Woord van de voorzitter maand April

Hallo hier de Jan,
 
Maart is alweer voorbij, zo vlug gaat het. We hebben al veel kunnen fietsen en het weer liet het dan ook toe. Een ritje en een leuke babbel, zo moet het zijn.
 
Allereerst een bedankje voor diegene die geholpen hebben als seingever van de Memorial in Beerzel op 25 maart 2017, om dit mogelijk te maken.
 
In april hebben we 6 ritten, 5 op zondag en 1 op Paasmaandag. Vanaf Pasen gaan we starten om 8.30 uur, zet dit al goed in je geheugen.
 
Op zaterdag 13 mei gaan we een rit naar de Kempen doen van ongeveer 130 km. Onderweg zal er een stop zijn om te eten. Ik wil daar op die plek voor iedereen die mee rijd, spek met eieren bakken gratis, en dan moeten we niet op een uur van aankomst letten. We eten in ST. Lenaarts in een kantine van een visclub daar kunnen we ook iets drinken en naar de WC gaan. Wie meefietst wel wat fietsgerief meenemen, want er is geen volgwagen bij. Daarom hoop ik ook om wat mensen bij elkaar te krijgen om mee te rijden. Laat zeker iets weten voor 23 april 2017. Veel uitleg ga ik niet geven. Het is vlak en de snelheid is matig, we houden geen kempenkoers maar een uitstap. Daarom hoop ik op wat deelnemers. Indien het die zaterdag slecht weer is dan stellen we dit even uit, we moeten geen restaurant afzeggen hé.
 
De voorzitter
 
Jan