Woord van de voorzitter Augustus

28-07-2022 21:02

Beste fietsvrienden,

Hallo juli is alweer voorbij en het is nogal warm geweest, met uitzondering van 1 zondag regen. De natuur is niet tegen te houden.

Voor augustus staat er wat te gebeuren, namelijk onze 3 daagse naar Maaseik. De sfeer is wat gespannen hopelijk komt de rust gauw terug en kunnen we binnen een maand zeggen: De reis was geslaagd. Alleen het weer kan de pret bederven. De logistiek gaat als volgt:

- Vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur kan men de bagage brengen en fietsen . Om 20.00 uur ga ik de fietsen eerst inladen en dan de bagage. Dus denk eraan om op tijd te zijn.

- Zaterdagmorgen kan er wel nog een zak bij maar niets gaat eruit! Op zaterdagmorgen iedereen om 9.00 uur aan de Brandweer voor vertrek. Dan kunnen we ook nog zien wie bij wie gaat zitten in de auto’s.

Zoals gevraagd doet iedereen een zelftest tegen COCID-19, dit om verrassingen te vermeiden.

De bus met fietsen en bagage gaat rond 11.00 uur in Maaseik aankomen, en daarom nemen we ’s morgens de namen op van de personen die daar ’s middags willen eten. Zo dit is het op het moment waar rekening moet mee gehouden worden.

De sleutels van de kamers worden ginder uitgedeeld door Nadia. Het is halfpension, dus iedereen die iets extra wil laat dit op de kamernummer noteren. De drank is ieders keuze.

De volgende dagen gaan we onze aktiviteiten verder zetten, wie naar waar en met wie vandaar op het moment.

Wij bieden ons medeleven nogmaals aan, aan de familie Serneels met het overlijden van zijn echtgenote, Linda Ceulemans. Veel sterkte.

—————

Terug