Woord van de voorzitter maand Oktober

Hallo,
 
Het is de laatste maand van ons officiële seizoen in 2019, het is weeral voorbij. Nog 3 ritten te rijden. Na de laatste rit gaan we een algemene vergadering houden, daarom vragen wij aan iedere groep om zeker 11.15 uur in de kantine (Lokaal bij Wim) te zijn. Deze vergadering is verplicht voor onze VZW, de niet-rijders die niet fietsen die zondag zouden we ook graag aanwezig hebben.
 
Verschillende punten op de agenda.
 
Onder andere de goedkeuring van het bestuur voor 2020 en volgende jaren. De in- en uitgaven van onze club. Het goedkeuren van het nieuwe ontwerp voor de volgende 4 jaar.
 
Varia
 
Datum die je nu al in jullie agenda mag zetten zijn, 17 november inschrijvingen en passen van de nieuwe kledij. Die zondag is er ook een wandeling voorzien van Hugo Verstraeten. De inschrijvingingen zijn van 9 uur tot 13.00 uur, de wandeling start om 9 uur aan de kantine.
 
23 december 2019 is er de Kerstmarkt.
 
16 februari 2020 is onze jaarlijkse eetdag. Zeer goed op tijd , je kan dit aan je vrienden meedelen, zo kunnen zij de clubkas sponsoren, op een gezellige manier, iedereen is welkom.
 
Zo vrienden, dat is wat er voor oktober kan meegedeeld worden.
 
Dank u,
 
Jan