Woord van de voorzitter maand Juni

Hallo,
 
Juni, de maand met de kortste nacht en de langste dag: 23 juni. Midzomernacht, daarna zijn de dagen al op de terugweg. Deze maand hoop ik dat het beter weer zal zijn, maar dit hebben we niet in de hand. In juni zijn er 6 zondagsritten dat is een heel deel. Ik vraag nog altijd wie de rit wil doen, en dit voor iedere groep. Niet veel respons. Daarom gaan we een proef doen deze maand en die is als volgt: Er zijn 6 ritten zodus iemand beslist om een rit te doen op een zondag, wie ze doet of waar naartoe we zien wel. Jullie vinden het misschien niet tof, ik hoop van wel. Ik sta elke maand te bedelen voor wie die datum een rit wil doen. Dus we gaan eens proberen voor een maand.
 
Op zondag 30 juni 2019 is onze BBQ op de Krankhoeve in Bonheiden, vergeet dus niet in te schrijven voor 24 juni 2019 aub. De prijs voor de leden is 10 euro, dus allen op post die namiddag.
 
Ik wil al iedereen bedanken die op zondag 8 juni als seingever zal staan.
 
Wat wij ook nog willen vragen is vrijwilligers voor onze fietstocht op zaterdag 3 augustus 2019, meld u aan. De info zal gegeven worden op zondag 28 juli 2019 in de cafetaria bij de Wim, na de rit.
 
Veel fietsplezier,
 
De data van de ritten zijn 2, 9, 10, 16, 23 en 30 juni.
 
De voorzitter,
 
Jan