Woord van de voorzitter maand Juni

Hallo,

Het is al juni, weer een maand verder maar we hebben afgelopen maand goed kunnen fietsen. Juni is een maand waar we 2 ritten gaan fietsen bij de collega’s, op 3 juni bij ‘t Hoogste Punt, en op 17 juni de Goorse Gordel. Op 17 juni is er ook een lange rit voorzien van Leo Anthonis en dit van ongeveer 145 km aan 25 km per uur. Er is een volgwagen voorzien en iedereen mag mee, aanmelden ’s morgens voor vertrek.

Op 9 juni is er de BBQ voor onze leden, we hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in, de inschrijving bedraagt 10 EUR voor de volwassenen, kinderen jonger dan 12 jaar betalen 5 EUR. In deze prijs is alles inbegrepen. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 3 juni. De club wil jullie iets teruggeven en hopelijk genieten jullie ervan.

Belangrijk is ook dat jullie aan Evert of Jan laten weten of jullie al dan niet kunnen komen helpen op de VABO Cycling Tour. Dit zou geweldig zijn, en op voorhand al bedankt.

Ook zou ik graag een oproep doen aan diegene die nog kledij moeten komen halen bij Jan (eerst een bel laten), of nog moeten betalen. Doe het dan zo snel mogelijk aub.

Dat was het. En duimen dat we zaterdag 9 juni 2018 goed weer hebben, we gaan genieten.

Jan