Woord van de voorzitter maand Juli

Hallo,
 
Zomer mensen, 23 juni midzomernacht, langste dag van het jaar. Van dan gaat het weer naar kortere dagen. Het weer is nu wel in de goede richting gekomen. Ik schrijf mijn woordje voor jullie al vroeg, maar dat is niet onbelangrijk. Op 30 juni 2019 is er onze BBQ voor de 2de maal en dit op een toplokatie in Bonheiden. Voor 10 euro per persoon voor ieder lid en inwonende. Om 15.00 uur proberen we iedereen daar te zien en samen een glaasje te heffen. Dat zou zeer tof zijn. Daarom is het nog tijd om zich aan te melden tot dinsdag 25 juni 2019, doen hé. Hopelijk zijn de weergoden met ons.
 
Op zondag 21 juli 2019 is iedereen na de rit uitgenodigd bij VABO in de Tinstraat (vlak bij Body World) te Putte. VABO (Wouter Van Bosstraeten) stelt zijn bedrijf voor aan ons en wat uitleg erbij, en een drankje erbij. Hij verwacht ons rond 11.15 uur en 11.30 uur, we hopen dat er daar toch wat mensen voor geïnteresseerd zijn. Het is een mooie geste van hem. 
Er zit misschien een mogelijkheid in voor een nieuwe sponsor voor 4 jaar op de kledij, zodus misschien een nieuw logo erop. Ook zijn we nog heel hard op zoek naar mensen die op 3 augustus 2019 de VABO-fietstocht in goede banen helpen leiden. We hebben samengezeten en moeten hiervoor nog wat mensen hebben. Doordat we op 2 plaatsen vertrekken proberen we meer mensen aan het rijden te krijgen, wij werken aan tarief (aantal). We proberen in Begijnendijk een 2de RTV uit te bouwen en dat zal daar wel lukken denk ik. 
Vele handen maken het zoveel lichter en wat is 1 dag op 365 dagen. Ik weet iedereen heeft zijn eigen principe hierover maar schuif die voor 1 keer aan de kant. En denk eraan : clubgeest die bestaat ook!!!
 
Zo dat was het dan voor nu. Vragen kunnen gesteld worden aan het bestuur of op onze BBQ op zondag. Meld je dus aan. Zo tot 30 juni 2019 in Bonheiden, goed weer en goed eten en een goede pint en alles is ok.
 
Op 7 juli vertrekt de A-ploeg om 8u voor een rit onder leiding van Marcel Verschaeren.
 
Jan