Woord van de voorzitter maand Juli

Hallo,

De maand juli, begin van het verlof…alle stress even opzij. De laatste weken zal er hier en daar nog even gewerkt moeten worden maar dan krijgt ieder de nodige rust.

Bij ons in de club hebben we nog even werk. Op zondag 29 juli staat de Vabo Cycling Tour op het programma, hiervoor zijn we nog op zoek naar helpende handen om alles in goede banen te helpen leiden. Ook staan wij in voor de bepijling van de toeren, hiervoor zoeken we nog vrijwilligers om samen met Jan vanaf maandag 23 juli alles af te pijlen. Alvast bedankt voor jullie hulp.

Wij, het ganse bestuur, willen jullie bedanken voor de vele positieve reacties over de BBQ van afgelopen maand. We hadden alles mee: locatie, weer en een goede sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals dank ook aan de vrijwillig helpende handen.

De lange rit van Leo Anthonis was in orde, zeer rustige wegen en een toffe stop in Poppel.

Nu zondag is er ook de Kovera Classic in Hulshout, zowel B en C (en D-groep?) zullen hieraan deelnemen.

PS: indien er iemand zin moest hebben om op vrijdag 3 augustus als seingever te staan aan een oversteekplaats op het na-tour criterium mag je dit altijd laten weten. Ook dit telt mee als rit en er is een vergoeding van 15 EUR voorzien door de organisatie. Indien iemand nog vlaggen of stopbordjes heeft gelieve deze dan terug aan Jan te bezorgen. Op zondag 22 juli is er na de rit nog een korte vergadering over de Vabo CT.

Sportieve groeten,

De voorzitter