Woord van de voorzitter maand december

Beste Wielervrienden,

Afgelopen maandag was er onze fietsherstelcursus waar +/- 20 personen onder leiding van Mark Pauwels wat wijzer zijn geworden over het onderhoud en herstel van hun fiets. Pech onderweg kan in de toekomst dus geen probleem meer vormen.

Op zondag voormiddag 10 dec. maakten wij onze eerste wandeling. Wij vertrokken te 9.00 uur voor een tocht van ongeveer 10 km. in groep aan de inkom van ons clublokaal, het cafetaria aan de achterzijde  van de sporthallen in het Gemeenschaps Centrum, aan de Mechelbaan in Putte.  Onze tocht liep over de Heuvel, binnendoor naar de Heerkenslei en dan richting Grasheide. Via de Kaaslei en de Galeistraat kwamen we in de Preterij, en vanaf de Zag maakten we langs een veldweg de doorsteek naar de Vogelstraat. Deze staken we over en volgeden de Eksterstraat, passeerden door enkele straten van de 'Nieuwe Tuinwijk'  en wandelden we over het vernieuwde kerkplein.  Door de Waverlei kwamen we in de 'Oude Tuinwijk',  en langs de Voorslagheide weg kwamen we rond 11.15 uur terug aan de achterzijde van ons clublokaal.  Naar volgende wandelingen toe geven we nog even dit mee: Iedereen is welkom, nodig dus ook uw familie en vrienden uit om mee te gaan, honden zijn eveneens welkom.   Voorzie wel gepast schoeisel, we passeren ook enkele landbouwwegen !

Op 23 december zullen we opnieuw met een standje op de kerstmarkt van Putte staan. Iedereen dus van harte welkom om even langs te komen.

Noteer alvast zondag 14 januari in jullie agenda. Dan zal er in de namiddag een nieuwjaarsreceptie zijn waar onder andere onze clubkampioen wordt gehuldigd.