Woord van de voorzitter maand Augustus

Hallo,
 
Warm is goed maar soms was het wel wat te warm, volgende week gaan we naar normale temperaturen dit is dan ook veel gezonder.
 
Augustus is er en dat is VCT op zaterdag 3 augustus 2019 en op zondag 4 augustus 2019 is het natourcriterium. Ik wil iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen om te helpen voor onze club, maar toch ben ik eigenlijk heel erg ontgoocheld. We hebben 96 leden en nog geen 30 personen die zich opgegeven hebben, dat is om te huilen. Daarom als we deze maand onze evaluatie maken moet er een punt op de agenda. Waar wil Putte Aktief naartoe dat is wat ik wil horen. Daarom er is nog tijd om na te denken hoe het verder moet. Goed doen voor iedereen gaat niet, we willen daarom een normaal draaiende club. De kledij, de BBQ enz. is voor mij voor wat hoort wat. Het is uit mijn pen maar nog niet uit mijn hoofd. We gaan daarom zo snel mogelijk samenzitten om dit probleem te kunnen oplossen. Iedereen kan zijn mening kwijt.
 
Zo dit was het dan voor de maand augustus, het was niet zo leuk om dit te moeten schrijven maar ik krijg er genoeg kritiek over van leden, andere leden menen het wel goed. Nogmaals dank.
 
Jan