Woord van de voorzitter maand Augustus

Hallo,

Augustus, het gaat wederom zeer snel, zo is het leven. Als we nog 3 maanden verder zijn is het fietsseizoen van 2018 voorbij. De opkomst is dit jaar zeer hoog, met een gemiddelde van 50 deelnemers per rit, zelfs in de vakantiemaanden.

Er gebeurden enkele ongevallen wat natuurlijk minder goed nieuws is. Paul Geens is out voor enkele maanden, Jos van Dingenen viel op woensdagavond en brak een botje in de hand en ook onze trouwe helper Hugo Verstraeten zit in de ziekenboeg met galproblemen.

Graag danken wij de leden die zich hebben ingezet voor de Vabo Cycling Tour, dankzij jullie mogen we spreken van een geslaagde editie met 541 deelnemers. Dit zijn er heel wat meer dan vorig jaar en aangezien dit slechts de 2de editie is mogen we zeker niet klagen.

Toch was er ook minder positief nieuws de afgelopen week. Zo kreeg onze voorzitter in volle voorbereiding van de Vabo Cycling Tour een (anoniem) briefje in de bus met beschuldigingen over misbruik van de middelen van de club door onze voorzitter. Dit is spijtig want wij trachten steeds zeer transparant te zijn naar onze leden. Indien er vragen zijn kunnen deze altijd worden gesteld. Het feit dat dit anoniem gebeurde doet ons echter vermoeden dat dit een losstaand geval is waarvan we zelfs niet zeker zijn dat dit iemand van binnen de club is. Gezien de vele positieve reacties die we het afgelopen jaar hebben gekregen denken we dat we hier niet te veel bij moeten stilstaan. Maar als je weet dat Jan en Nadia zich al 30 jaar vrijwillig inzetten voor de club is het te begrijpen dat dit niet leuk om lezen was.

Om positief te eindigen nodigen we jullie allemaal uit op onze drankstand op het na tour criterium van Putte.

Tot vrijdag!U kunt hier schrijven...